Skip to content

Festtelt, 6×12 meter, hvid

Telt

Telte

Leje af 1 stk. 6×12 m. telt, pr. døgn

3.900 kr.

Leje af 1 stk. 6×9 m. telt, pr. døgn

3.000 kr.

Leje af 1 stk. 6×6 m telt, pr. døgn

2.100 kr.

Leje af 1 stk. 6×3 m telt, pr. døgn

1.800 kr.

Leje af plastik gulv, pr. kvm, pr. døgn

28 kr.

Vores sortiment af telte er småt men godt. Vi har dette hvide 6×12 meter festtelt der kan lejes med eller uden gulv. Teltet har et areal på 72m² og kan rumme op til 72 personer, hvilket gør det ideelt til fester som fødselsdage, havefester, konfirmationer, bryllupper, udstillinger og events.

Teltet er udstyret med sider og vinduer, så du kan nyde festen uanset vejret. Teltet kan gøres mindre i sektioner a 6×3 meter. Vores 6×12 meter telt er baseret på et plant underlag uden hældning på stedet. Teltet kan opstilles på de fleste underlag. Skal det opsættes på fliser eller asfalt skal der være mulighed for at sikre det til jorden med spyd, ellers skal der opstilles betonklodser.

Når du lejer festtelt hos os, lejer du et telt i kvalitet hvilket gør det vejrbestandig da konstruktionen er ekstrem stærk. Teltdugen er af god kvalitet og gør dermed processen i opvarmningen hurtigere og billigere, fordi det holder bedre på varmen.

Vi tilbyder gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur. Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

 

Borde og stole

Borde og stole

Untitled design (26)
Leje af 1 stk. borde/bænke sæt, pr. døgn 125 kr.
Leje af 1 stk. træ klapbord 240 cm, pr. døgn 45 kr.
Leje af 1 stk. rund ståbord, pr. døgn 65 kr.
Leje af 1 stk. stol, stabelbar, brun, pr. døgn 9 kr.
Leje af 1 stk. stol, stabelbar, med hynde, pr. døgn 12 kr.

Vi har et bredt udvalg i vores sortiment indenfor borde og stole. Vi tilbyder træ foldeborde i flere længder, runde højborde i plastik, stabelstole med/uden polstring samt borde/bænke sæt.

Valget afhænger af arrangementet som skal afholdes. Vi hjælper gerne med at rådgive ift. valg af stole, borde m.m.

Telte
Telte