Skip to content

Spil og spille maskiner 

 SHUFFLEBOARD

Så er årets spil landet ved #vtudlejning ! Nu kan I endelig leje shuffleboards hos os – nemt og billigt.

Shuffleboard er et unikt spil, hvor det kommer an på dygtighed. Spillet indeholder elementer fra curling, bowling og petanque. Spillerne skubber stenene ned ad spillepladen mod den anden ende hvor pointområderne befinder sig – point tildeles efter nøjagtighed. Det er et sjovt, socialt og underholdende spil, som kan anvendes i mange sammenhænge. Spillene ses ofte på barer og feriedestinationer, men nu altså også i vores sortiment. 

Ved leje af shuffleboard kan tilvælges bord, for at pladen er i vater og at det står stabilt. Der medfølger pucks og pointtavle.


Sumo dragter

Spil og spille maskiner

Pr. Døgn

 750,-

Fodbold Dart

Pr. Døgn

450,-

Subsoccer

Subsoccer-7-fodbold-spil_30532-768x575

Pr. Døgn

999,-

 ARKADE SPIL

Tænk tilbage på de gange, hvor man havde et par mønter i lommen og underholdningen var i top i timevis pga. det fascinerende arkade spil. Arkade spil tager dig tilbage til denne tid og får dig til at genopleve de gode år i dit liv. Det skønne ved arkade spil er deres enkelhed: For begge vores maskiner, gælder det om at være hurtig på aftrækkeren og trykke på den rigtige tast – først og flest gange! Der er nemlig tid på.

Det er et nemt og simpelt spil, hvorfor du kan nyde spillet der er fyldt med sjov og action. Spillet tester din hurtig- og dygtighed. Lige meget om du er en seriøs eller en afslappet spiller, vil arkade spil forbedre dit humør og underholde dig på samme tid. Så tag dine gæster med på en tur til “the good old days” når du lejer et arkade spil hos os!

ARKADE SPIL TAP THE COLOUR: I dette spil dystes 1 mod 1. Spillet går i alt sin enkelthed ud på, at man trykker på de knapper som lyser op. Der er tid på og derfor gælder det om at trykke rigtigt, på flest at sine knapper inden tiden er gået.

KIDS ARKADE SPIL MONSTERS BRICKS: I dette spil dystes 1 mod 1, såfremt det bliver for uoverskueligt for barnet, kan der sagtens dystes 2 mod 2 på én gang. Dette spil går ud på, at man trykker på den knap, ud for den række hvor ‘monster brick’en kommer ned mod en. Dette spil er også meget simpelt, men børn og voksne kan bruge meget tid på dette. Især hvis man gerne vil forbedre sin tid eller hvis man spiller om en is?

Shuffleboard

Spil og spille maskiner

Pr. Døgn

 450,-

Kids arkade (tap the color)

Crazy-Light-Arcade-Machine-Kalkomat-4

Pr. Døgn

500,-

Kids arkade (monster smash)

monster smash

Pr. Døgn

500,-