fbpx
Skip to content

Events

 

Ansigtsmaler og glitterbar

Planlægger du åbent hus-arrangement, jubilæum, late night eller måske fødselsdag?
Så sæt “prikken over i’et” med en ansigtsmaler eller glitterbar. Gør din forretning eller forening mere attraktiv med ansigtsmaling eller glitterbar – det kan være netop dét som tiltrækker flere børnefamilier.  

Ansigtsmaling/facepaint og gitterbar er super velegnet til både udendørs og indendørs arrangementer. Ansigtsmaling resulterer i smukke og kreative ansigtsmalerier. Glitterbar, er som ordet hentyder, en bar med en masse glitter og glimmer. Her kan både børn og voknse få lavet diverse glittertattoos men også ansigtsglimmer som vi kreerer ud fra en masse smukke farver. 

Dianas Ansigtsmaling fra VTudlejning kan bookes til alle slags arrangementer: børnefødselsdage, skolearrangementer, byfester, firmafester, åbent hus, late night, kræmmermarkeder og meget mere. Mulighederne er mange! Vi tilbyder ansigtsmaling og glitterbar til både private og erhverv. Vigtigst af alt så tager vi os af hver enkelt gæst og sørger for at alle kan være med og har det sjovt. 

Vi bestræber os på, at bruge så rene produker som muligt, herunder veganske, kemi frie og miljørigtige produkter, for at sikre den bedste oplevelse.

Vi garanterer en magisk og uforglemmelig oplevelse for børn og barnlige sjæle!

Kontakt os nu for at booke til dit næste arrangement.  

Teambuilding

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik blandt de ansatte. Med teambuilding fra VTudlejning får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige teambuilding. Vi har mange idéer og tips til aktiviteter og hvad der passer godt sammen. Teambuilding skaber langsigtede fordele for din virksomhed, her kan vi blandt andet nævne større motivation, bedre samarbejde og øget sammenhold blandt de ansatte.

Hos VTudlejning tager vi teambuilding seriøst, men samtidigt rigtig sjovt! Vi har nemlig alt det sjove til jeres næste arrangement.

Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder og personalegrupper. Vi skal nok sørge for at I forlader eventet med lattermusklerne brugt. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling, som har brug for teambuilding, så er der aktiviteter for alle – om man har fysiske udfordringer eller ej.

Vi skræddersyer gerne et program for jer, men vi har også forud planlagte programmer. Kontakt os for høre at nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop dig. 

Polterabend

Vi sikrer dig en spændende og sjov polterabend!

Hos VTudlejning hjælper vi gerne med afholdelse af polterabends. Vi har flere års erfaring i, at planlægge og afholde polterabends, for store og små grupper. Mulighederne er mange; vi kan skræddersy og afholde et helt dags-event men vi kan også blot være en del af dagen. På polterabends gælder det om at have bruden i centrum og vi har aktiviteter og indslag til alle. 

Kontakt os i dag og lad os sammen skabe en unik polterabend.