Skip to content

Events

 

Book din ansigts maler til både private og erhverv

Planlægger I åbent hus-arrangement, jubilæum, late night eller måske fødselsdag – så sæt “prikken over i’et” med en ansigtsmaler. Er du ansat i en børnetøjsforretning? Eller andet børnerelateret salg med din virksomhed? Gør din forretning mere attraktiv med ansigtsmaling – det kan være netop dét som tiltrækker flere børnefamilier.  Det resultere i både god omtale, men leder også til mersalg.

Ansigtsmaling/facepaint er super velegnet til både udendørs og indendørs arrangementer.

Din ansigtsmaler fra VTudlejning kan bookes til alle slags arrangementer: børnefødselsdage, skolearrangementer, byfester, firmafester, åbent hus, late night, kræmmermarkeder og meget mere. Mulighederne er mange! Her får du meget for pengene og stor kunde tilfredshed. Vi tilbyder ansigtsmaling til både private og erhverv.

Lad os være en investering fremfor en udgift for din virksomhed! Kontakt os allerede nu for et tilbud.

Teambuilding

Få det bedste ud af dit team og skab den bedste dynamik blandt de ansatte. Med teambuilding fra VTudlejning får du hjælp til at sammensætte den helt rigtige teambuilding. Vi har massere idéer og tips til aktiviteter og hvad der passer godt sammen. Teambuilding skaber langsigtede fordele for din virksomhed, her kan vi blandt andet nævne større motivation, bedre samarbejde og øget sammenhold blandt de ansatte.

Hos VTudlejning tager vi teambuilding seriøst, men samtidigt rigtig sjovt! Vi har nemlig alt det sjove til jeres næste arrangement.

Vores teambuilding events henvender sig til alle typer virksomheder og personalegrupper. Vi skal nok sørge for at I forlader eventet med lattermusklerne brugt. Hvad enten det er hele virksomheden eller blot en afdeling, som har brug for teambuilding, så er der aktiviteter for alle – om man har fysiske udfordringer eller ej.

Vi skræddersyer gerne et program for jer, men vi har også forud planlagte programmer. Kontakt os for høre at nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop din virksomhed.