Skip to content

Vores lys sortiment

Uplights der skaber unik og elegant stemning i lokalet

Uplights

Lys

Pr. døgn.

Leje af 15 stk. uplights(hvid) 625,-

Leje af 8 stk. uplights(sort) 350,-

Book hygge/lounge belysning, også kaldet uplights, til dit næste arrangement. Det giver en vildt fed effekt, og får lokalet til at fremstå helt anerledes.

Disse lys kan både placeres med en krog i loftet eller stående på gulvet. De sættes typisk ved arkitektur, elementer eller nær væggen. De kan sættes til at skifte farve samtidig, skiftevis eller “strope” hvis man ønsker det. Montering og opsætning er meget simpelt: Skal alle lamperne sammenkobles, sættes den første i en stikkontakt og resten forbindes via XLR kabler. Lamperne kan også sættes i hver sin stikkontakt såfremt man ikke ønsker lamperne sammenkoblet.

Når lamperne er placeret og lyser op/ned af væggen, giver disse uplights et utroligt flot, farverigt og indirekte lys. Uplights er hyggelige og en smart måde at skabe stemning på.

Se flere videoer af uplights på vores facebook side.

Ved leje af uplights medfølger:

Strøm kabler
XLR kabler til at sammenkoble lamperne, vælg mellem 2m eller 5m kabler

 

Lysbar som fremhæver dansegulvet og som giver rigtig dansegulvs lys!

 

Skal du holde fest og vil du tilføje noget ekstra power til musikanlægget?

Så er denne lysbar det helt rigtige valg! Med denne lysbar får du blinkende lys i alle mulige farver, som bevæger sig på dansegulvet og som med garanti vil peppe dansegulvet op.

Sørg for, at din fest bliver helt i top, og tilsæt lyseffekt til dansegulvet, så du opnår den helt rette stemning, der lokker alle ud og danse.

Lysbaren er meget nemt at sætte op og montere, der skal faktisk bare strømstik i og så sørger lysbaren ellers for fed og farverig stemning. Ved leje af dette lysbar medfølger:

1 x 2 styk lamper med 12 x RGBW LED

1 x 2 styk lamper med moon flower effekt

1 x 4 meter strømkabel

1 x stativ til lysbar, 1,8 meter høj

Vi gør det nemt at få fedt lys og lyd til festen!

1 x kabel til telefon/computer/tablet

Diverse tasker til opbevaring og transport

Nem opsætning og transport.

Lysbar

Lys

Pr. døgn.

500,- 

UV lys

UV lys

Lys

Pr. døgn.

150,-

Skal der være fest med rave tema, ungdomsfest eller kombineret med UV maling, så se her!

Når du lejer UV lys er det meget simpelt. Både når du skal booke det og når du skal bruge det.

Det er bare at opsætte lysbaren med UV lys i, der hvor det skal bruges, tilkoble strøm og tryk på tænd-knappen. Bingo så er der gang i festen!

Lyskæder, laser lys og andet farverigt lys

 

Lyskæder, farvet pærer

Lej lyskæder til festen og skab en hyggelig og uformel atmosfære med vores kulørte pærer. Ved leje af lyskæder med farvede pærer, kan du nemt sætte dem op i haven, festteltet eller festlokalet og pifte stemningen op.

Denne lyskæde har vi i 4,5 meters længde med 50 cm. imellem hver pære. Kræver 1 stikkontakt pr. lyskæde. Denne må kun bruges indenfor.

Lyskæder, mix pærer

Vi har nogle super smarte lyskæder, hvortil der medfølger fjernbetjening. Denne fjernbetjening kan indstille farven på den enkelte pære, skifte intervallet men også hvordan lyset skal være: blinkende, konstant eller “fade”. Pæren kan indstilles i mange forskellige farver men også til en simpel hvid. Dette smarte trick gør, at man kan tilpasse lyskæden ift. festens art. Der kan være hvide neutrale farver i løbet af reception eller under middagen og når arrangementet byder op til dans, fest og farver griber man fjernbetjeningen og skifter farven og “tempoet” på pæren.

Disse lyskæder har vi i 5 meter, 10 meter og 11 meters længde. De kan bruges både inde- og udendørs. Kræver 1 stikkontakt pr. lyskæde.

Laser lys

Vi har denne fede lyseffekt som en del af vores sortiment og ved valg af denne lyseffekt får du laser lys, som bevæger sig rundt på dansegulvet. Dette laser lys giver 200 laser “stråler”, som farver dansegulvet med røde og grønne prikker og streger. Dette lys giver en vildt fed effekt på dansegulvet!

Trafik lys

Denne fine trafik lys lampe følger musikkens rytme og blinker derefter. Perfekt til klassefest, disko party eller børnefødselsdag.

Priser:

Priser:

Leje af 1 stk. lyskæde a 10 m. med 9 pærer, pr. døgn 100 ,-
Leje af 1 stk. lyskæde a 11 m. med 10 pærer , pr. døgn 100 ,-
Leje af 1 stk. lyskæde a 6 m. med 5 pærer, pr. døgn 80 ,-
Leje af 1 stk. laser lyseffekt, pr. døgn 200 ,-
Leje af 1 stk. trakfiklys, pr. døgn 75 ,-
Leje af 1 stk. lyskæde a 4,5 m. farvet pærer, pr. døgn 75 ,-