fbpx
Skip to content

Kids arkade (Monster smash)

Kids arkade (monster smash)

monster smash

Pr. Døgn

500,-

 ARKADE SPIL

Tænk tilbage på de gange, hvor man havde et par mønter i lommen og underholdningen var i top i timevis pga. det fascinerende arkade spil. Arkade spil tager dig tilbage til denne tid og får dig til at genopleve de gode år i dit liv. Det skønne ved arkade spil er deres enkelhed: For begge vores maskiner, gælder det om at være hurtig på aftrækkeren og trykke på den rigtige tast – først og flest gange! Der er nemlig tid på.

Det er et nemt og simpelt spil, hvorfor du kan nyde spillet der er fyldt med sjov og action. Spillet tester din hurtig- og dygtighed. Lige meget om du er en seriøs eller en afslappet spiller, vil arkade spil forbedre dit humør og underholde dig på samme tid. Så tag dine gæster med på en tur til “the good old days” når du lejer et arkade spil hos os!

KIDS ARKADE SPIL MONSTERS BRICKS: I dette spil dystes 1 mod 1, såfremt det bliver for uoverskueligt for barnet, kan der sagtens dystes 2 mod 2 på én gang. Dette spil går ud på, at man trykker på den knap, ud for den række hvor ‘monster brick’en kommer ned mod en. Dette spil er også meget simpelt, men børn og voksne kan bruge meget tid på dette. Især hvis man gerne vil forbedre sin tid eller hvis man spiller om en is?